Ostukorvis ei ole tooteid.

Weekpack Tango

Weekpack Tango [NEW] - 21 toidukorda, sh hommikusöök, 10 341 kcal kokku. Säilivusaeg 4 aastat.

  • Valmistoit - vala peale vaid kuum vesi ja 8 min pärast saad nautida täisväärtuslikku einet
  • Valmistamiseks lisa pakendisse kuuma vett
  • Naturaalne koostis, ei sisalda säilitus- ja lisaaineid
  • Parim enne: 4 aastat tootmise kuupäevast
  • Toodetud Saksamaal
  • Ideaalne säilitamistemperatuur: 10 °C kuni + 30 °C

Parim enne: 4 aastat tootmise kuupäevast

✅ Tegemist on uue tootega Tactical Foodpacki nädala toiduvarukomplektide valikus. Lattu jõudmas alates oktoobri teisest poolest. 

Tasu kolme võrdse maksena 3 x 66.67 

200.00 

Laost otsas

NB! TOODE TELLITAV ALATES OKTOOBRI TEISEST POOLEST

Kirjeldus

Weekpack Tango – nädalane toiduvarukomplekt matkaks ja ellujäämiseks

Tactical Foodpacki Weekpack Tango on uus ja kompaktne nädalane toiduvarukomplekt, mis on loodud pakkuma toitvat ja täisväärtuslikku toitu neile, kes viibivad välitingimustes või vajavad pikaajalist toiduvaru. Weekpack Tango sisaldab kõike vajalikku, et katta teie toiduvajadus terveks nädalaks, pakkudes 21 täisväärtuslikku toidukorda, sealhulgas maitsvaid hommikusööke. Kokku sisaldab komplekt 10 341 kcal, mis tagab piisava energiavaru aktiivseks nädalaks.

Mis sisaldub komplektis?

  • 21 toidukorda – Nädala jagu eineid, sealhulgas hommikusöögid ja mitmekülgsed põhitoidud, mis on kiirelt valmivad ja sobivad ideaalselt matkamiseks või ellujäämissituatsioonides.
  • Kogukaloraaž: 10 341 kcal kogu komplekti kohta, mis tagab piisava energiataseme, et hoida teid aktiivsena ja tugevana terve nädala jooksul.
  • Säilivusaeg 4 aastat – Tänu külmkuivatamise tehnoloogiale säilib toode toiduvaru kuni neli aastat, pakkudes pikaajalist kindlustunnet ja meelerahu.

Weekpack Tango – kompaktne ja usaldusväärne toiduvaru

Weekpack Tango on loodud neile, kes vajavad usaldusväärset toiduvaru ilma lisatarvikuteta. Erinevalt mõnedest teistest Tactical Foodpacki komplektidest, nagu Survival Pack Mike, ei sisalda see toode lisatarvikuid ega BIG PORTION toidupakke, vaid keskendub lihtsalt täisväärtuslikele ja kergelt valmistatavatele einele. Kõik toidud on ideaalses suuruses, et katta igapäevane kaloraaž.

Tactical Foodpack – kvaliteet, millele võid loota

Tactical Foodpack on tuntud oma kõrgekvaliteediliste matkatoitude poolest, mis on loodud spetsiaalselt ellujäämiseks ja välitingimustes kasutamiseks. Kõik toidud on valmistatud 100% naturaalsetest koostisosadest, ilma säilitusainete ja kunstlike lisaaineteta, tagades tõelise maitseelamuse ka kõige ekstreemsemates tingimustes.

  • Naturaalne koostis: Tactical Foodpacki toidud ei sisalda kunstlikke lisaaineid ega säilitusaineid, vaid on valmistatud puhtast ja tervislikust toorainest.
  • Lihtne valmistamine: Kogu komplekt on mõeldud kiireks ja mugavaks valmistamiseks. Lisage lihtsalt kuum vesi, oodake paar minutit ja teie eine on valmis nautimiseks.
  • Kerge ja kompaktne: Tänu külmkuivatamise tehnoloogiale on Tacticali toidud kerged ja kompaktsed, mistõttu sobivad need ideaalselt matkamise ja pikemate väliseikluste jaoks.

Külmkuivatamise tehnoloogia – matkatoidu parim lahendus

Tactical Foodpacki tooted kasutavad külmkuivatamise tehnoloogiat, mis säilitab toidu maitse, tekstuuri ja toiteväärtuse. Selle meetodiga eemaldatakse toidust vesi madalatel temperatuuridel, säilitades peaaegu kogu algse toitainete sisalduse ja tagades toidu pikaajalise säilivuse.

Külmkuivatamise eelised:

  • Pikk säilivusaeg: Kuni 4 aastat ilma külmkapita säiliv toit muudab selle suurepäraseks lahenduseks pikemaajaliseks toiduvaruks.
  • Kerge kaal ja kompaktne suurus: Ilma veeta toidud on kerged ja hõlpsasti kaasaskantavad, mis teeb need ideaalseks matkajatele ja ellujäämiskunstnikele.
  • Kiire valmistamine: Külmkuivatatud toidud valmivad vaid mõne minutiga, kui lisate kuuma vett. See muudab toiduvalmistamise lihtsaks ka siis, kui aega või ressursse napib.

Kellele on see mõeldud?

  • Matkajatele ja seiklejatele: Kompaktne ja kerge toiduvaru, mida on lihtne kaasas kanda ning kiiresti valmistada, sobib ideaalselt pikkadeks matkaretkedeks ja välitingimusteks.
  • Ellujäämiskunstnikele ja hädaolukorra ettevalmistajatele: Weekpack Tango on täiuslik valik neile, kes soovivad olla valmis erinevateks väljakutseteks ja soovivad varuda usaldusväärset toitu, mis kestab aastaid.
  • Pikaajaliseks säilitamiseks: Tänu oma nelja-aastasele säilivusajale on komplekt suurepärane valik pikaajaliseks toiduvaruks, mida saab kasutada nii hädaolukorras kui ka reisimisel.

Uued pakendid ja suurused

Koos Weekpack Tango turuletulekuga on Tactical Foodpack läinud üle uutele ja värsketele pakenditele. Need uued pakendid on sama funktsionaalsed ja vastupidavad, kuid nüüd värske ja kaasaegse disainiga. Üleminekuperioodil on saadaval nii vanema kui ka uue kujundusega pakendeid, kuni eelmiste varud lõppevad. Uued pakendid muudavad Tactical Foodpacki tooted veelgi silmapaistvamaks ning mugavamaks kasutamiseks.

Telli Weekpack Tango juba täna!

Weekpack Tango on ideaalne valik neile, kes otsivad nädalase toiduvaru mugavust ja usaldusväärsust. Nüüd saadaval uues pakendis ja tagatud kõrge kvaliteediga, pakub Weekpack Tango täisväärtuslikke toidukordi iga päeva jaoks. Telli Weekpack Tango juba täna ja ole valmis igasugusteks seiklusteks või ootamatusteks!

Vaata veel matkatarbeid SIIT

Leia inspiratsiooni järgmisteks seiklusteks Toidupaki Instagramist ja Facebookist.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Weekpack Tango”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Välkkiire tarne - 82% tellimustest jõuavad kohale 1-2 tööpäeva jooksul
27 000+ täidetud tellimust / 

15 000+ rahulolevat klienti
Klienditugi Sinu jaoks olemas E-R 09:00-17:00
100% turvalised makseviisid - Sinu andmed on kaitstud
© 2024 Unicorn Digital OÜ
0
Sinu ostukorv
Toode lisatud Ostukorv uuendatud Toode eemaldatud

Ostukorvis ei ole tooteid.

TASUTA tarne tellimustele alates 100€!