Ostukorvis ei ole tooteid.

L-Karnitiin + CLA ja Rohelise tee ekstrakt (N90)

L-karnitiin koos CLA ja rohelise tee ekstraktiga aitab kaasa kaalu langetamisele. Sisaldab looduslikult esinevat kofeiini rohelise tee ekstraktist. Kombineerituna tervisliku toitumise ja regulaarse trenniga,toetab see kaalu langemist. Toodetud kasutades ainult kvaliteetseid taimseid pullulaan kapsleid.

  • Toetab keha rasva muundamist energiaks.
  • L-karnitiin aitab vältida lipiidide kogunemist skeletilihasesse, südamelihasesse ja maksa.
  • CLA 60% aktiivsete isomeeridega.
  • Sisaldab looduslikult esinevat kofeiini rohelise tee ekstraktist.
  • Purk sisaldab 90 kapslit.

✅ Laos olemas, kiire tarne 1-3 tööpäevaga

11.99 

Laos

82% TELLIMUSTEST JÕUAB SINU PAKIAUTOMAATI 1-2 TÖÖPÄEVA JOOKSUL

Kirjeldus

l-karnitiin

L-Karnitiin + CLA ja Rohelise tee ekstrakt

L-karnitiin on looduslik aminohape, aitab toetada kaalulangust. See aine leidub skeletilihastes, samuti maksas ja neerudes. L-karnitiini peamine funktsioon on rasvade muundamine energiaks. See saavutatakse, kui L-karnitiin transpordib pikaahelalised rasvhapped mitokondritesse, vältides seeläbi lipiidide kogunemist skeletilihastes, südamelihastes ja maksas. Me saame L-karnitiini loomsetest toiduainetest, näiteks lambalihast, sealihast, veise- ja küülikulihast, kalast ning piimast. Lisaks toodab meie keha seda aminohapet ka ise.

Rohelise tee ekstrakt (Camellia sinensis L.) on võimas looduslik aine, mis sisaldab rohkelt kasulikke komponente tänu kõrgele kasulike ainete kontsentratsioonile. Roheline tee on rikas erinevate vitamiinide ja mineraalainete poolest, kuid kõige olulisemad on polüfenoolid. Meie tootes kasutatav rohelise tee ekstrakt sisaldab 50% polüfenoole. Polüfenoolid on ühed tugevamad antioksüdandid maailmas, millel on kehas mitmeid tähtsaid rolle, sealhulgas rakukahjustuste vähendamine, mida põhjustavad vananemine ja vabad radikaalid. Lisaks polüfenoolidele sisaldab roheline tee looduslikku kofeiini (8%). Uuringud on näidanud, et kofeiin aitab kaasa kaalulangusele, reguleerides hormoone, mis suurendavad termogeneesi – protsessi, mille käigus keha põletab kaloreid, et seedida toitu ja toota soojust.

CLA ehk konjugeeritud linoolhape on teine oluline kaalulangust toetav koostisosa, mis saadakse safloori (Carthamus tinctorius) seemnetest. CLA on hinnatud toidulisand, mis võib aidata kaalulangetamise eesmärkide saavutamisel. Kuigi CLA-d leidub looduslikult peamiselt liha- ja piimatoodetes, on selle toidust piisavas koguses saamine keeruline, mistõttu on kasulik täiendada oma menüüd CLA toidulisandiga.

Kombineerides need tooted tervisliku toitumise ja treeningprogrammiga, võib see aidata kaasa kaalulangetamise teekonnale. L-karnitiin aitab kehal kasutada rasvu energiana, roheline tee pakub antioksüdantide kaitset ja soodustab termogeneesi, ning CLA toetab ainevahetust ja aitab saavutada kaalulangetamise eesmärke. Need komponendid koos moodustavad tõhusa ja tervikliku lähenemise kaalulangusele.

l-karnitiin, CLA, rohelise tee ekstrakt

ICONFIT Kvaliteet & Hoolimine

ICONFITi tooted on Eestis välja töötatud ja ning põhinevad kõrgeimatel Euroopa kvaliteedistandarditel. Arendame oma tooteid koos toitumisspetsialistide, sportlaste ja toidutehnoloogidega.

ICONFITi tooted ei sisalda ebavajalikke kunstlikke stabilisaatoreid, toiduvärve ega säilitusaineid. Meie kliendid tulevad ikka ja jälle tagasi tänu meie kvaliteedile, puhtusele ja headele maitsetele.

iconfit logo

Tunned huvi rohkemate toidulisandite vastu, uuri täpsemalt SIIT

Oled huvitatud hoopis matkatoitudest - vaata SIIT

Leia inspiratsiooni järgmisteks seiklusteks Toidupaki Instagramist ja Facebookist

KUIDAS KASUTADA

KUIDAS KASUTADA: Täiskasvanutel tarbida 4 kapslit päevas. Soovitatavalt enne treeningut.

HOIATUS: Toidulisand ei asenda mitmekesist, tasakaalustatud toitumist ja tervislikku eluviisi. Ärge ületage soovitatud päevast annust. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Ärge kasutage, kui olete ülitundlik mõne koostisosa suhtes. Ärge tarbige 800 mg või rohkem epigallokatekiin-3-gallaati päevas. Ärge kasutage seda toodet, kui tarbite samal päeval teisi rohelist teed sisaldavaid tooteid. Mitte kasutada rasedatel, imetavatel naistel ja alla 18-aastastel lastel. Mitte kasutada tühja kõhuga.

SÄILITAMINE: Hoida originaalpakendis temperatuuril 5-25°C, niiskuse ja otsese päikesevalguse eest kaitstult.

KOOSTISOSAD

KOOSTISOSAD: L-karnitiin L-tartraat, riisijahu, rohelise tee (Camellia sinensis L.) lehe ekstrakt, safloori (Carthamus tinctorius) seemne pulber, mis sisaldab 60% konjugeeritud linoolhapet (CLA), taimne pullulaan kapsel.

PÄEVANE ANNUS: 4 kapslit %NRV*
L-karnitiin L-tartraat 1200 mg -
Rohelise tee (Camellia sinensis L.) lehe ekstrakt 15:1 100 mg -
Sealhulgas polüfenoolid 50% 50 mg -
Sealhulgas kofeiin 8% 8 mg -
Safloori (Carthamus tinctorius) seemne pulber 100 mg -
millest 60% CLA 60 mg -

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “L-Karnitiin + CLA ja Rohelise tee ekstrakt (N90)”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Välkkiire tarne - 82% tellimustest jõuavad kohale 1-2 tööpäeva jooksul
27 000+ täidetud tellimust / 

15 000+ rahulolevat klienti
Klienditugi Sinu jaoks olemas E-R 09:00-17:00
100% turvalised makseviisid - Sinu andmed on kaitstud
© 2024 Unicorn Digital OÜ
0
Sinu ostukorv
Toode lisatud Ostukorv uuendatud Toode eemaldatud

Ostukorvis ei ole tooteid.

TASUTA tarne tellimustele alates 100€!