Ostukorvis ei ole tooteid.

Softshell jope Sherpa kahepoolne

Kahepoolne softshell jope on mõeldud kasutamiseks peamiselt sügis-kevad hooajal. Funktsionaalne disain võimaldab vahetada kahe erineva disaini vahel, ehk jopet on võimalik kanda mõlemat pidi. Tugev softshell kangas ühel pool ja mõnusalt soe ja pehme sherpa-materjal teisel pool.

  • kahepoolne SBS lukk
  • Elastsed tuulekindlad varrukad
  • Reguleeritav kapuuts
  • Kahepoolne disain, kanna kumbapidi soovid
  • Taskud nii seespool kui ka väljas
  • Lukuga suletavad rinnataskud, nii seespool kui ka väljas
  • Sherpa materjali pool on valmistatud polüestrist
  • Jope kaal on 825 grammi
  • Bränd: Fostex Garments
  • Värvus: Roheline/beež
  • fostex logo

✅ Laos olemas, kiire tarne 1-3 tööpäevaga
✅ Suuruse valimisel, kui olete kahe vahel, siis pigem soovitame valida suurem
Tasuta vahetamine juhul, kui suurus ei sobi
✅ Osta kohe, maksa hiljem

Tasu kolme võrdse maksena 3 x 32.50 

97.50 

82% TELLIMUSTEST JÕUAB SINU PAKIAUTOMAATI 1-2 TÖÖPÄEVA JOOKSUL

Kirjeldus

kahepoolne sügisjope

Softshell jope Sherpa (kahepoolne) – mitmekülgne ja funktsionaalne valik

Tutvustame kahepoolset softshell jope Sherpa – ideaalne valik aktiivsele inimesele, kes otsib stiili ja mugavuse täiuslikku kombinatsiooni. See jope on loodud pakkuma suurepärast kaitset erinevate ilmastikutingimuste eest, olles samal ajal mitmekülgne ja stiilne valik sügis- ja kevadhooajal.

Mis on softshell ja miks seda kasutatakse jopede valmistamisel?

Softshell on tänapäeval üks populaarsemaid materjale väliriietuses, eriti jopede puhul. Softshell-materjal koosneb tavaliselt mitmest kihist, millest välimine kiht on tuulekindel ja vetthülgav, samas kui sisemine kiht on pehme ja hingav, pakkudes suurepärast mugavust ja soojust. Need omadused muudavad softshelli ideaalseks materjaliks aktiivsele kandjale, kes vajab kaitset erinevate ilmastikutingimuste eest.

Softshell jopede eelised:

  1. Tuulekindlus ja vetthülgavus: Softshell-materjal pakub kaitset tuule ja kerge vihma eest, mis teeb selle ideaalseks jahedamateks ja niiskemateks ilmadeks. See ei ole nii jäik ja raske kui traditsiooniline veekindel materjal, mis tagab suurema liikuvuse ja mugavuse.
  2. Hingavus: Softshell on väga hingav materjal, mis aitab kehal reguleerida temperatuuri ja vältida ülekuumenemist aktiivse tegevuse käigus. Hingavus tagab, et niiskus pääseb kehast välja, hoides kandja kuivana ja mugavalt.
  3. Kerge kaal ja mugavus: Softshell joped on kerged ja pehmed, mis muudab need väga mugavaks kandmiseks. Need ei piira liikumist ja võimaldavad vabalt liikuda, olgu siis tegemist sportimise või lihtsalt igapäevase jalutuskäiguga.
  4. Mitmekülgsus: Tänu oma mitmekülgsetele omadustele on softshell joped ideaalsed erinevateks ilmastikutingimusteks ja tegevusteks. Neid saab kanda iseseisvalt või kihina teiste riiete all külmematel päevadel.
  5. Kulumiskindlus: Softshell on tuntud oma vastupidavuse poolest. Materjal talub hästi hõõrdumist ja kulumist, mistõttu on see ideaalne valik aktiivseteks tegevusteks ja karmimatesse tingimustesse.

Kahepoolse softshell jope Sherpa eelised

Kahepoolne softshell jope Sherpa pakub lisaks softshelli eelistele ka unikaalset funktsionaalsust ja mitmekülgsust. Kahepoolseid jopesid saab kanda mõlemat pidi, pakkudes kandjale rohkem võimalusi ja eeliseid.

Kahepoolse jope eelised:

  1. Mitmekülgsus ja stiil: Kahepoolne jope võimaldab sul valida kahe erineva disaini ja stiili vahel, mis annab rohkem võimalusi oma välimuse kohandamiseks vastavalt tujule või vajadusele. Ühel päeval võid eelistada klassikalist välimust, teisel päeval sportlikumat ja lõbusamat stiili.
  2. Praktilisus: Kahepoolne jope on äärmiselt praktiline valik neile, kes soovivad oma garderoobi maksimaalselt ära kasutada. Selle asemel, et osta kaks eraldi jopet, saad kahepoolse jope näol kaks ühes lahenduse, mis säästab ruumi ja raha.
  3. Soojuse ja mugavuse kohandamine: Kahepoolse jope disain võimaldab valida, milline külg on keha vastu, sõltuvalt ilmastikutingimustest ja eelistustest. Näiteks võib ühe külje pehme sherpa-materjal pakkuda ekstra soojust ja mugavust jahedamatel päevadel, samas kui vastupidine külg võib olla kergem ja hingavam soojematel päevadel.
  4. Funktsionaalsus: Softshell jope Sherpa on varustatud praktiliste funktsioonidega, nagu kahepoolne SBS lukk, elastsed tuulekindlad varrukad, reguleeritav kapuuts ja taskud nii sees- kui väljaspoolel. Need omadused muudavad selle ideaalseks valikuks erinevates olukordades ja tingimustes.
  5. Kerge hooldus: Kahepoolseid jopesid on tavaliselt lihtne hooldada. Kuna materjalid on vastupidavad ja kvaliteetsed, on need kergesti puhastatavad ja säilitavad oma kuju ja funktsionaalsuse pikaks ajaks.

Tehnilised andmed:

  • Kahepoolne SBS lukk
  • Elastsed tuulekindlad varrukad
  • Reguleeritav kapuuts
  • Kahepoolne disain – kanna kumbapidi soovid
  • Taskud nii seespool kui ka väljas
  • Lukuga suletavad rinnataskud, nii seespool kui ka väljas
  • Sherpa materjali pool on valmistatud polüestrist
  • Jope kaal on 825 grammi
  • Bränd: Fostex Garments
  • Värvus: Roheline/beež

Miks valida kahepoolne softshell jope Sherpa?

✅ Kiire tarne 1-3 tööpäevaga laos olevatele suurustele
✅ Tasuta vahetamine juhul, kui suurus ei sobi
✅ Osta kohe, maksa hiljem

 

Hooldusjuhend

Kokkuvõtteks

Kahepoolne softshell jope Sherpa on täiuslik valik neile, kes otsivad kombinatsiooni stiilist, mugavusest ja praktilisusest. Olgu tegemist igapäevase kandmise või aktiivse tegevusega õues, softshell jope on suurepärane valik igas olukorras. Telli endale see mitmekülgne ja funktsionaalne jope juba täna ning naudi stiilset ja mugavat kaitset igal ajal!

Vaata veel matkatarbeid SIIT

Leia inspiratsiooni järgmisteks seiklusteks Toidupaki Instagramist ja Facebookist.

Lisainfo

Vali suurus...

S, M, L, XL, XXL, XXXL

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Softshell jope Sherpa kahepoolne”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Teised tooted

You may also like…

Välkkiire tarne - 82% tellimustest jõuavad kohale 1-2 tööpäeva jooksul
27 000+ täidetud tellimust / 

15 000+ rahulolevat klienti
Klienditugi Sinu jaoks olemas E-R 09:00-17:00
100% turvalised makseviisid - Sinu andmed on kaitstud
© 2024 Unicorn Digital OÜ
0
Sinu ostukorv
Toode lisatud Ostukorv uuendatud Toode eemaldatud

Ostukorvis ei ole tooteid.

TASUTA tarne tellimustele alates 100€!